Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patentes for bicicletas de tierra.
Bahasa
Pabrik Jasa Kualitas Terbaik

Pabrik Jasa Kualitas Terbaik

gawéna raket jeung klien pikeun nyieun jeung ngatur program nu minuhan sarat unik maranéhanana.

Kirim panalungtikan anjeun

FAQ

1.What istilah anjeun packing?
Sacara umum, urang pak barang kami pigura beusi jero + kotak karton luar. Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, kami tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.
2. Naha anjeun nampi Kustomisasi?
Sumuhun, urang biasana nyadiakeun Logo, konfigurasi, schemes warna, decals design etc.And ODM oge ditarima, pls ngan ngahubungan kami pikeun detil komunikasi.
3.3. Dupi abdi tiasa nyampur model béda dina hiji wadah?
Sumuhun, model béda bisa dicampurkeun kana hiji peti, tapi kuantitas unggal model teu kudu kirang ti MOQ (MOQ ieu gumantung kana model béda jeung konfigurasi béda)

Kaunggulan

parusahaan 1.Our terpadu sistem ranté suplai paling profésional dina hiji sangkan bisa nyadiakeun Anjeun produk paling kualitas sarta servicevices profésional.
2. Urang geus ngalegaan urang Sunda&D departemén pikeun taun ieu na ayeuna urang gaduh 5 insinyur profésional sarta désainer sangkan bisa minuhan kabutuhan persoal anjeun sarta meunang anjeun pangalaman OEM sampurna.
3. Kami parantos ngadegkeun hubungan anu kuat sareng stabil sareng mitra up-stream kami supados urang tiasa ngajamin harga kami anu paling ekonomis di pasar.

Ngeunaan Nicot

Chongqing Nicot Industri jeung Trade Co., Ltd. nyaéta pabrik motor skala tengah ayana di Chongqing, basis produksi motor panggedéna di Cina. Sadaya anggota utama gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina perusahaan ngarah anu ngajantenkeun kami nawiskeun jasa profésional sareng efisien. Kusabab tanggal ngadegna di 2017, Nicot specializes dina ngamekarkeun jeung manufaktur motor has sorangan kalawan harta kecerdasan pinuh. Urang fokus kana produksi produk has, ayeuna utamana produk motor off-jalan. Langkung ti 50% bagian dina motor kami dirarancang sareng dikembangkeun ku urang sorangan anu ngajantenkeun klien kami jauh tina persaingan pikareueuseun produk duplikat. Margin anjeun ngajual produk kami dijamin. Ngahususkeun Sesuaikeun pikeun konsumén anu béda pikeun nyumponan tungtutan anu béda. Ieu ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngeusian pangsa pasar motor off-road utama di Filipina, Rusia, Ukraina sareng sajabana dina ngan sababaraha taun. Sajaba ti éta, produk urang ogé dijual ka Amérika Serikat, Amérika Kidul, Afrika jeung saterusna! Pilari maju ka gabung Anjeun salajengna. Janten Béda, Janten Suksés! ! !

FAQ

1. Naon jasa anjeun?
Utamana fokus kana ngaropéa diferensiasi motor off-jalan nurutkeun tungtutan béda pikeun pasar béda, ogé nyadiakeun suku cadang, Tuning bagian, jsb.
2.What kawijakan sampel anjeun?
Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel jeung ongkos kurir.
3.3. Dupi abdi tiasa nyampur model béda dina hiji wadah?
Sumuhun, model béda bisa dicampurkeun kana hiji peti, tapi kuantitas unggal model teu kudu kirang ti MOQ (MOQ ieu gumantung kana model béda jeung konfigurasi béda)

Kaunggulan

parusahaan 1.Our terpadu sistem ranté suplai paling profésional dina hiji sangkan bisa nyadiakeun Anjeun produk paling kualitas sarta servicevices profésional.
2. Kami parantos ngadegkeun hubungan anu kuat sareng stabil sareng mitra up-stream kami supados urang tiasa ngajamin harga kami anu paling ekonomis di pasar.
3. Urang geus ngalegaan urang Sunda&D departemén pikeun taun ieu na ayeuna urang gaduh 5 insinyur profésional sarta désainer sangkan bisa minuhan kabutuhan persoal anjeun sarta meunang anjeun pangalaman OEM sampurna.

Ngeunaan Nicot

Chongqing Nicot Industri jeung Trade Co., Ltd. nyaéta pabrik motor skala tengah ayana di Chongqing, basis produksi motor panggedéna di Cina. Sadaya anggota utama gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina perusahaan ngarah anu ngajantenkeun kami nawiskeun jasa profésional sareng efisien. Kusabab tanggal ngadegna di 2017, Nicot specializes dina ngamekarkeun jeung manufaktur motor has sorangan kalawan harta kecerdasan pinuh. Urang fokus kana produksi produk has, ayeuna utamana produk motor off-jalan. Langkung ti 50% bagian dina motor kami dirarancang sareng dikembangkeun ku urang sorangan anu ngajantenkeun klien kami jauh tina persaingan pikareueuseun produk duplikat. Margin anjeun ngajual produk kami dijamin. Ngahususkeun Sesuaikeun pikeun konsumén anu béda pikeun nyumponan tungtutan anu béda. Ieu ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngeusian pangsa pasar motor off-road utama di Filipina, Rusia, Ukraina sareng sajabana dina ngan sababaraha taun. Sajaba ti éta, produk urang ogé dijual ka Amérika Serikat, Amérika Kidul, Afrika jeung saterusna! Pilari maju ka gabung Anjeun salajengna. Janten Béda, Janten Suksés! ! !

Léngkah Layanan ODM / OEM:

1. Analisis panalungtikan klien sarta situasi pasar.
2. Lamun klien geus boga rarancang atawa gambar, ngan perlu urang pikeun ngahasilkeun produk jeung logo pausahaan maranéhanana, mangka urang bakal ngirim cutatan. Tapi Lamun klien teu boga desain idéal, tim jualan urang jeung R&Departemén D bakal ngirimkeun solusi anu disarankeun ASAP.
3. Penjualan bakal cutatan solusi béda jeung harga.
4.After komunikasi, ngahontal konsensus dina rarancang jeung harga, teras asup kontrak.
5.We bakal meser sagala bahan diperlukeun tur mimitian produksi sampel, éta biasana nyokot 45 poé gawé nepi ka rengse Unit sampel sanggeus lalaki dikonfirmasi gambar. 
6.Quality kontrol saméméh packing.
7.Packing jeung ngatur Logistik.

Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami

Tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa nyayogikeun anjeun langkung seueur jasa!

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun