Seri produk
VR
  • Rincian produk

PEDARAN




DETAIL


        
Rincian 1

2-Stroke Engine

        

Rincian 2

Desain Nicot Lampu
        

Rincian 3

NIBBI Pakem 


Fitur penting
Jarak kabayang1480 mm
Kamampuh suluh12L
Laju maksimum110 km/h
LINE PRODUK
        
R&D PRODUKSI

Terus ngembangkeun produk anyar

        
UJI sapédah

Unggal sapédah kedah diuji terus-terusan

        
STOK PRODUK 

Produksi masif


PELAYANAN
Urang nyadiakeun layanan alus teuing jeung pangiriman pikeun konsumén sakuliah dunya.

PERUSAHAAN

Chongqing Nicot Industri jeung Trade Co., Ltd


Leuwih ti sapuluh taun pangalaman, panalungtikan sarta pamekaran bebas, kinerja High sapédah kokotor, pit bikes, ebikes balap, bagian

FAQ
  • Q1. Naon MOQ produk anjeun?
    pesenan biasa pikeun Motor& E-Motorcycle nyaéta 10 PCS. Tapi upami anjeun perusahaan khusus dina Motor& Usaha E-Motor, urang tiasa ngajual sampel 1-2 unit kanggo diuji.
  • Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?
    T / T kawat bank 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki. Pikeun pangiriman LCL, 100% pamayaran maju diperyogikeun.
  • Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
    EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.
  • Q4. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    Sacara umum, éta bakal butuh 20 nepi ka 30 poé gawé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

  • Q6. Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM?

  • Leres, kami parantos janten supplier OEM sakitar 10 taun, kami nampi bagian khusus, grafik, pakét jsb.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Dianjurkeun

Kirim patarosan anjeun

Upami anjeun gaduh patarosan langkung, nyerat ka kami.

Tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa nyayogikeun anjeun langkung seueur jasa!

Dianjurkeun
Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna loba ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese