Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa

Nikot Kr300 kualitas luhur 300cace

φ22 * φ28 alumium alumium alka

Al-Alloy muffler (kurung anu dilas)

Pile Leader Stainer Station 850mm panjang anu langkung panjang nyerep

Ban anu berkualitas luhur: Fr.80 / 100-21, RR.110 / 90-18

Roda Spoke Spoke nganggo Grafik Rim pinuh diatur Grafik Litpenese

Cound cound cerdol fl& Rr kalayan ngalaporkeun garis breed

Dina versi jalan: Lampu LED, LED hurah lampu, lampu buntut, panel Digital, Témbong Surup, Bunder& Nomer piring



Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM



Langkung Rincian:


φ22 * φ28 aluminium aluminum Alkoy Al-Alloy muffler (kurung anu dilas) + 

Pipa baja stelozess 850mm panjang stroke payuneun luhur nyerep, 53/58 φ41

 Ban anu berkualitas tinggi: Fr.80 / 100-19, RR.120 / 90-16 

Baja baja nganggo grafik rim 

Grafik Littchice Fitt 

Cound cound cerdol fl& Rr kalayan ngalaporkeun garis breed 

Dina versi jalan: LED giliran lampu, lampu buntut, panel Digital, Tandangan Eunteung, Teluk

 Lisénsi& Titik Pilihan Opsi 

Opat warna pikeun opsional


Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM




Telepon:
+86-15902329922
Telepon:
0086-15902329922
Telepon:
0086-15922667769
Telepon:
0086-15922667769
WeChat:
008615922667769
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese