Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa

Nicot Kr25555555555555555555-10

Kapindahan:

279.5

Max. Laju:

> 80km / h

Ngaran Mérek:

Nicot / oem

Tempat asal:

Chongqing, Cina

Mesin:

174MN-3

Pangiriman:

Ranté drive

Jenis Ignition:

C.D.i

Sistem starter:

Listrik / tajongan

Material:

PP Plastik + Belas Belas

Kapasitas tank bakar:

8

Roda (mm):

1430

Diménsi produk:

2135 * 830 * 1235

Max. Kapasitas beban (kg):

150

Katerangan mesin:

Hiji silinder, 4 stroke, cai tiis

Tipeu:

Kotor Bike

Suluh:

Gas / Diesel

Jenis mesin:

4 stroke

Kaayaan:

New

Brake(F/R):

Disc/Disc


Hello, Sir, this is Frank from Nicot Moto, if you interested in our products, please try to login your alibaba account and say hello to me here, because I could offer very fast reply and service to you rather than your send inquiry to us Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibaba.com/product-detail/Nicot-EBeast-12kw-Sur-Ron-Dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.1ec471d2ybt04t


SEND INQUIRY AYEUNA

Nicot Kr25555555555555555555-10

φ22 * φ28 alumium alumium alka

Al-Al-Novoy (kurung anu dilas)

Pile Leeler Stainer Pair 850mm panjang stroke uap luhur nyerep, 53/58 φ41

Ban anu kualitas luhur-raos: Fr.80 / 100-19, RR.120 / 90-16

Baja baja nganggo grafik rim pinuh diatur Grafik Litpenese

Cound cound cerdol fl& Rr kalayan ngalaporkeun garis breed

Dina versi jalan: LED hurung lampu, lampu buntut, panel Digital, Tandatangan Adya Sarua, Lisu& Pilihan nomer pilihan opat warna pikeun opsional.


Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM


Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM

Telepon:
+86-15902329922
Telepon:
0086-15902329922
Telepon:
0086-15922667769
Telepon:
0086-15922667769
WeChat:
008615922667769
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese