Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa

Nicot KR250PR-béta 2021 desain anyar 250ck Bike Bike sareng Mesin Validshen Prindar

Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM


Mesin Vitt Sportshen Pr250, 15kw / 8500R


7075 gembar alumium alumium


Al-Al-Novoy (kurung anu dilas) 

+ Cipit baja steler


900mm panjang stroke luhureun luhureun anu nyerep, 51/54 φ41


Teu dilereskeun / rebound-disaluyukeun / rebound& Komprési-nyaluyukeun pikeun opsional


465mm pungkur, coloful spring opsional


Ban luar biasa-ring-raos: FR.80 / 100-21, rR. 110 / 90-18 (80/19, RR. 120 / 90-16 opsional)


Tingkat aluminium / CNC coloful hiji-arah anu lolober, ngalipet dua arah kanggo pilihan


Taktak


7075 aluminium spokal spokal sareng grafik rim


Cound cound cerdol fl& Rr kalayan ngalaporkeun garis breed


Dina versi jalan: LED giliran lampu, lampu buntut, panel Digital, Tandangan Eunteung, Teluk


Chanto 520h-110 ranté


Steel stainless hareup l&R sampéan


(Pajak steels stainless steelrest pikeun opsional)


Panangan ayun pungkur sareng aluminum aluminum almoy pungkur pikeun opional


Linkrage baja atanapi aluminium pikeun opional


Nibbi pe / pwk carburetor

SEND INQUIRY AYEUNA

Nicot KR250PR-béta 2021 desain anyar 250ck Bike Bike sareng Mesin Validshen Prindar


Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM


Nicot KR250PR-béta sareng Ebongshen Preedrer Mesin Valancer, 15kw / 8500R





Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM


Telepon:
+86-15902329922
Telepon:
0086-15902329922
Telepon:
0086-15922667769
Telepon:
0086-15922667769
WeChat:
008615922667769
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese