Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa

Nicot eBeast 12kw Electric kokotor Sapédah pikeun Dewasa

Puncak Power 12kw Brushless Motor

DC permanén Magnet sinkron  4 Gear shifting fungsi

Controller: ATP72400

Batré: 72v50a

Ngecas waktos: 7-8 jam

Carjer: 84v10a

Mileage: 100km pikeun rider 65kg

speed maksimum: 110km / h

Nanjak Kamampuhan: 35 gelar

Offroad Tirus: Front 80 / 100-21, Rear 110 / 90-18

atanapi Super Moto Tirus: Front 110 / 70-17, Rear 140 / 60-17

beurat Net: 105kg

Max loading: 150kg

Ukuran produk: 2160 * 830 * 1300mm

Wheelbase: 1465mm

Korsi Jangkungna: 94cm

Taneuh clearance: 32cm

Ukuran pakét: 1570 * 460 * 870mm, kayu handap + Steel bracket + karton

Loading kuantitas: 108 unit / 40HQ, 32units / 20GP

Nicot nyadiakeun layanan OEM kalawan harga kalapa, PLS ngahubungan kami:  frank@nicotmoto.com

SEND INQUIRY AYEUNA

Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM


Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!


https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM



Poto dina ieu mangrupikeun unit produksi formal, anu bakal sayogi nalika Désémber 2021. Bobangkeun kanggo bisnis sareng kami, mangga tepikeun urang, Mangga wartosan:


Frank@niknotmoto.com

Hapé&WhatsApp: 0086-159023299222

    
FAQ
Panon kentang.
Naon jasa anjeun?
Dipikalami Fokus pikeun ngurus motor of-jalan anu ngandung tungtutan anu béda pikeun pasar anu béda, ogé nyayogikeun bagian anu béda, bagian susigaan, jsin, jsb.
An 2
Naon istilah pungkur anjeun?
Sacara umum, urang pek barang beusi beusi urang + kotak karton luar. Upami anjeun ngagaduhan patén anu didaptarkeun sacara sah, urang tiasa ngagét barang dina kotak branded anjeun saatos nampi hurup otorisasi anjeun.
3
3.Can kuring nyampur modél anu béda dina hiji wadah?
Leres, modél anu béda tiasa dicampur kana hiji wadah, tapi kuantitas unggal modél henteu kedah kirang ti Moq (MYA SOF parantos aya dina modél anu béda-béda sareng konfigurasi anu béda)
Bageud
Naha anjeun nampi kustomisasi?
Leres, urang biasana nyayogikeun log mas, konfigurasi, skéma warna, desain whds, jsb sareng otm ditampi sacara rinci.
Tipi 5
Naon kabijakan conto anjeun?
Urang tiasa nyayogikeun sampel upami urang parantos siap bagian, tapi para konsumén pikeun mayar sikat biaya na ayana kurir.
Taros Kami
Telepon atanapi nganjang kami.
No.718, jalan Guyeng, Kacamatan Pandan, Chulqing
  • Ngaran kulawarga
                
    Nikot
  • Nami Perusahaan
                
    Industri Nicalling Chegot sareng dagang co., ltd.


Telepon:
+86-15902329922
Telepon:
0086-15902329922
Telepon:
0086-15922667769
Telepon:
0086-15922667769
WeChat:
008615922667769
Tambihkeun koméntar
David
Saw your videos on YouTube, I want one of your ebeast bikes how can I get one? I could sell a lot of these in the US if the quality is there.
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese