Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa
Palayanan

Palayanan

Léngkah OdM / OEM:

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

+86-15902329922

Telepon:

0086-15902329922

Telepon:

0086-15922667769

Telepon:

0086-15922667769

WeChat:

008615922667769

Léngkah OdM / OEM:
1. Analisis panalungtikan sareng palaku pasar.
2. Upami kliens parantos gaduh desain atanapi gambar, waé peryogi kami ngahasilkeun produk sareng logo perusahaan, maka kami bakal ngirim cleveation. Tapi upami klien henteu gaduh desain idéal, tim penjualan kami sareng r&Disi depi bakal ngintun saluran anu disarankeun.
3. Pajak Bakal nyarioskeun solusi anu béda sareng harga.
4. Komunikasi "ngahontal konsensus dina desain sareng harga, teras daptar kontrak.
Anthtual bakal mésér sadayana bahan anu diperyogikeun sareng mulé ngamimitian produksi conto, biasana nyayogikeun 45 dinten kanggo réngsé unit unit saatos dikintunkeun. 
6.Quequality Kontrol sateuacan bungkusan.
7.TEKKATE sareng ngatur logistik.

Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang

Ngan ngantepkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak supados urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa!

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese