Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa

Pit

Beike Pie ngembang tina nganggo nganggo mesin khusus motor Mimitina, atikanana diterapkeun ku panggunaan sapédah atanapi motor anu dianggo pikeun napigasi perumahan acara. Mesin anu diwangun ku panangan ieu langsung tanggung jawab pikeun nyiptakeun pasar minibike. Harga murah murah sareng mobilitas minitasi anu dilakukeun aranjeunna gampang dianggo dina acara balap. Wilujeng sumping Pit Custus via via pabrik motor nicot.

  

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese