Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa

Kasus

Kami parantos ngalegakeun r&Depi depi ieu  Ayeuna urang gaduh 8 inspansi profésional sareng desainer supados urang tiasa pendak sareng kabutuhan pribadi anjeun sareng kéngingkeun anjeun pangalaman OEM anu sampurna. Ayeuna gaduh hubungan anu kuat sareng stabil pasar.

Nicot hercules 250 gr1
Nicot hercules 250 gr1
Model ieu sumping ti motor Nicot, GRGI mangrupikeun salah sahiji séri anu aranjeunna dipayogikeun ka AS, éta anu katingali katingali ku grafik oem anu ku urang, éta dilengkepan sareng mesin CB250D-g dipasang ku mesin CB250D, éta Nyayogikeun kakuatan anu kuat sareng tiasa ngantep urang nikmat sareng balap di leuweung sareng liar liar.Mometcindcle Nikot mangrupikeun pabrik profésional motor di China, aranjeunna nyayogikeun diri motici méréal sareng dipercaya saatos jasa OEM anu urang butuhkeun. Kami seueur pisan sareng aranjeunna sareng nganggo motocross aranjeunna anu disayogikeun ka kami, kami nyarankeun anjeun kalayan supplier kualitas anu saé ieu.
Nicot PT3-150 Pit Pit Bike sareng mesin W150
Nicot PT3-150 Pit Pit Bike sareng mesin W150
Katerangan: Nicot PT3-150125CcJenis kendaraan: Pit bike
Gr1 pro 250 cc motor
Gr1 pro 250 cc motor
Model ieu sumping ti motor Nicot, GRGI mangrupikeun salah sahiji séri anu aranjeunna disayogikeun ka urang, modél ieu dipasang deui Mraakse ZKH, puteran anu ditangtukeun, 4-tahap di luhur 1340mm , 5 Pupus gearch, sadayana nyayogikeun kakuatan anu kuat ogé kalayan mobilitas anu luhur sareng tiasa ngantepkeun urang enak sareng balap di leuweung sareng liar.Mometcindcle Nikot mangrupikeun pabrik profésional motor di China, aranjeunna nyayogikeun diri motici méréal sareng dipercaya saatos jasa OEM anu urang butuhkeun. Kami seueur pisan sareng aranjeunna sareng nganggo motocross aranjeunna anu disayogikeun ka kami, kami nyarankeun anjeun kalayan supplier kualitas anu saé ieu.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese