Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.
Bahasa

TENTANG KAMI

Imah > TENTANG KAMI

  • Ngeunaan nikot
    Janten béda, janten kasuksésan! ! !

    Industri Nicalling Chegit sareng dagang co., ltd. Produsén motor motor tengah anu aya di Chongqing, dina produk produk panggedéna di China. Sadaya anggota utama gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina artikel anu péngkolan anu nawiskeun ka waragad profésional sareng efisien.


    Kusabab tanggal ngadegna di 2016, Nicot anu dianggolah dina ngamekarkeun sareng pabrik motor sorangan sareng harta intelijen pinuh. Urang museurkeun produksi produk organ anu béda, ayeuna utamana produk motor gede teuing. Langkung jangkung 50% dina motor kami dirarancang sareng dimekarkeun ku urangeun ku diri urang ngajantenkeun tina kompensisi anu pikasieuneun. Margin anjeun ngajual produk kami yakin.


    Spésialisasi ngaropéa pikeun konsumén anu béda pikeun nyumponan tungtutan anu béda.

    Ieu ogé diwanohong kami pikeun mendakan urang pikeun mendakan anu ngabagi di pasar-pasar motor umum di philipurine, Rusia, Ukstia, Ukraine Dina sababaraha taun. Salaku tambahan, produk kami ogé di Amérika ka Amérika Serikat, Amérika Kidul, Afrika sareng sakaligus


    Ningali maju ka anjeun gigireun.

    Janten béda, janten kasuksésan! ! !

  • TAROS KAMI
    Dupi anjeun gaduh patarosan?

    Kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangsaéna dina harga anu paling kompetitif. Ku sabab éta, kuring tulus ngajak sadaya perusahaan anu pikahoyong ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung seueur.

Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang

Ngan ngantepkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak supados urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa!