Kami mangaruhan pabrik motor profésional anu ngagaduhan langkung ti 10 patén pikeun bikes kokotor.

Bahasa
Produk

Langkung jangkung 50% dina motor / jalan kaluarna dirarancang ku urang ku diri urang ngajantenkeun pikeun klien urang tina kompetisi produk. Margin anjeun ngajual produk kami yakin.

MACA DEUI
Nicot PT4-150 Pit Pit Bike sareng mesin x150

Nicot PT4-150 Pit Pit Bike sareng mesin x150

Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BMGenerasi anyar pikeun bikes pit: Nicot PT4-150Yx x1501p56fMJHiji silinder, 4 stroke, hawa-tiisKakuatan maksimal: 8.2kwLaju maksimal: 90 km / hTank bakar: 8LRoda: 1320mmGantung: ngabasmi nyerepMarek: f&RT HECHAVIC FLEPT4-150 nyayogikeun pangalaman anu saé dina liar sareng lagu.Nicot nyayogikeun jasa OEM nganggo harga kompetitif, upami anjeun resep netepkeun merek anjeun atanapi ngalegaan kisaran bisnis anjeun atanapi ngalibetkeun kisaran bisnis anjeun, Pls kontak kami: EdchenMoto.com
Nicot KF450NUP BIKE BIKE sareng ZOPSHEN NC450U DOHC

Nicot KF450NUP BIKE BIKE sareng ZOPSHEN NC450U DOHC

Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BMUkuran anu disebat pinuh ku Styling Hold: Nicot KF450NUMesin Zs NC450uZs 194MQHiji silinder, 4 stroke, cai tiisKakuatan maksim: 30kwLaju maksimal: 140 km / hTank bakar: 12lRoda: 1480mmGantung: ngabasmi nyerepMarek: f&RT HECHAVIC FLEKf450nu nyayogikeun pangalaman anu saé dina liar sareng lagu.Nicot nyayogikeun jasa OEM nganggo harga kompetitif, upami anjeun resep netepkeun merek anjeun atanapi ngalegaan kisaran bisnis anjeun atanapi ngalibetkeun kisaran bisnis anjeun, pls kontak kami: Frank@nicotmoto.com
Nicot Kt250b kompetitif Bike 250cc sareng Mesin ZongShen-G

Nicot Kt250b kompetitif Bike 250cc sareng Mesin ZongShen-G

Halo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BMNicot KT250B kokotorZs CB250d-g165fmmHiji silinder, 4 stroke, hawa-tiisKakuatan maksim: 12kwGancang laju: 105 km / hTank bakar: 6.5lRoda: 1340mmGantung: ngabasmi nyerepMarek: f&RT HECHAVIC FLEKT250b nyayogikeun anjeun pangalaman anu saé di alam liar.Nicot nyayogikeun jasa OEM nganggo harga kompetitif, upami anjeun resep netepkeun merek anjeun atanapi ngalegaan kisaran bisnis anjeun atanapi ngalibetkeun kisaran bisnis anjeun, Pls kontak kami: EdchenMoto.com
Nicot Koréa Prep150 / 190 sareng mesin nangtung anu kuat

Nicot Koréa Prep150 / 190 sareng mesin nangtung anu kuat

Nicot nyayogikeun jasa OEM nganggo harga kompetitif, upami anjeun resep netepkeun merek anjeun atanapi ngalegaan kisaran bisnis anjeun atanapi ngalibetkeun kisaran bisnis anjeun, pls kontak kami: Frank@nicotmoto.comHalo, Pak, ieu frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk urang, punten cobian login akun Alibaba anjeun ka dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun waleran sareng jasa anjeun langkung gancang Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibAraba.com/product-Deteril/nicot-eboast-sbw-Sur-Sur-Sur-Sur-Delt-10034604.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.BM
Jasa urang

Spésialisasi ngaropéa pikeun konsumén anu béda pikeun nyumponan tungtutan anu béda.

Perusahaan kami tertatif 19at sistem serat pikeun suplemén kana hiji-dugi ka kami tiasa nyayogikeun anjeun motor Bandit anu cocog sareng jasa profésional. Sareng kami parantos ngadegkeun hubungan anu kuat sareng stabil sareng mitra-alur urang dugi ka urang tiasa nanggung harga kami pikeun ekonomis di pasar. 

Kami parantos ngalegakeun r&Depi Depi pikeun taun ieu sareng ayeuna urang gaduh 8 insinyur profésional sareng desainer supados urang tiasa pendak sareng kabutuhan pribadi anjeun sareng kéngingkeun pangalaman OEM anu sampurna.

Ngeunaan produsén motor nicot

Janten béda, janten kasuksésan! ! !

Industri Nicalling Chegit sareng dagang co., ltd. Mukir produsén motor tukang adat adat pendandu anu aya di Chongqing, dina produk produk panggedéna di China. Sadaya anggota utama gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina artikel anu péngkolan anu nawiskeun ka waragad profésional sareng efisien.


Kusabab tanggal ngadegna di 2016, Nicot anu dianggolah dina ngamekarkeun sareng pabrik motor sorangan sareng harta intelijen pinuh. Urang museurkeun produksi produk organ anu béda, ayeuna utamana produk motor gede teuing. Langkung jangkung 50% dina motor kami dirarancang sareng dimekarkeun ku urangeun ku diri urang ngajantenkeun tina kompensisi anu pikasieuneun. Margin anjeun ngajual produk kami yakin.

Pasualan

Dina sagala sababaraha taun, éta parantos mendakan pangsa pasar dina Filip kecap, Rusia, Ukraina sareng pasar motor, utama sanés sanés sanés. Salaku tambahan, produk kami ogé dijual ka Amérika Serikat, Amérika Kidul, Afrika sareng tempat sanés!

MACA DEUI
Nicot hercules 250 gr1

Nicot hercules 250 gr1

Model ieu sumping ti motor Nicot, GRGI mangrupikeun salah sahiji séri anu aranjeunna dipayogikeun ka AS, éta anu katingali katingali ku grafik oem anu ku urang, éta dilengkepan sareng mesin CB250D-g dipasang ku mesin CB250D, éta Nyayogikeun kakuatan anu kuat sareng tiasa ngantep urang nikmat sareng balap di leuweung sareng liar liar.Mometcindcle Nikot mangrupikeun pabrik profésional motor di China, aranjeunna nyayogikeun diri motici méréal sareng dipercaya saatos jasa OEM anu urang butuhkeun. Kami seueur pisan sareng aranjeunna sareng nganggo motocross aranjeunna anu disayogikeun ka kami, kami nyarankeun anjeun kalayan supplier kualitas anu saé ieu.
Nicot PT3-150 Pit Pit Bike sareng mesin W150

Nicot PT3-150 Pit Pit Bike sareng mesin W150

Katerangan: Nicot PT3-150125CcJenis kendaraan: Pit bike
Gr1 pro 250 cc motor

Gr1 pro 250 cc motor

Model ieu sumping ti motor Nicot, GRGI mangrupikeun salah sahiji séri anu aranjeunna disayogikeun ka urang, modél ieu dipasang deui Mraakse ZKH, puteran anu ditangtukeun, 4-tahap di luhur 1340mm , 5 Pupus gearch, sadayana nyayogikeun kakuatan anu kuat ogé kalayan mobilitas anu luhur sareng tiasa ngantepkeun urang enak sareng balap di leuweung sareng liar.Mometcindcle Nikot mangrupikeun pabrik profésional motor di China, aranjeunna nyayogikeun diri motici méréal sareng dipercaya saatos jasa OEM anu urang butuhkeun. Kami seueur pisan sareng aranjeunna sareng nganggo motocross aranjeunna anu disayogikeun ka kami, kami nyarankeun anjeun kalayan supplier kualitas anu saé ieu.
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang

Ngan ngantepkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak supados urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese