Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patentes for bicicletas de tierra.

Bahasa
Produk

Más del 50% de las piezas en nuestras motocicletas fuera de la carretera están diseñadas y desarrolladas por nosotros mismos que hacen que nuestros clientes se alejen de la horrible competencia del producto Duplicar. Su margen que venda nuestros productos está asegurado.

MACA DEUI
Nicot eBeast 12kw Electric Dirt Bike pikeun Dewasa

Nicot eBeast 12kw Electric Dirt Bike pikeun Dewasa

Halo, Pak, ieu Frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk kami, mangga cobian login akun alibaba anjeun sareng salam ka kuring di dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun balesan sareng jasa anu gancang pisan ka anjeun tinimbang naroskeun kiriman anjeun ka kami. Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibaba.com/product-detail/Nicot-EBeast-12kw-Sur-Ron-Dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.1ec471d2ybt04t
Nicot KF450NU Dirt Bike sareng Zongshen NC450U DOHC Cai-cooled Engine

Nicot KF450NU Dirt Bike sareng Zongshen NC450U DOHC Cai-cooled Engine

Halo, Pak, ieu Frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk kami, mangga cobian login akun alibaba anjeun sareng salam ka kuring di dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun balesan sareng jasa anu gancang pisan ka anjeun tinimbang naroskeun kiriman anjeun ka kami. Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibaba.com/product-detail/Nicot-EBeast-12kw-Sur-Ron-Dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.1ec471d2ybt04tUkuran pinuh sapédah kokotor kalawan styling Cool: Nicot KF450NUMesin ZS NC450UZS 194MQHiji silinder, 4 stroke, cai-coolingkakuatan Max: 30KWLaju maksimum: 140 km/jamTangki bahan beuleum: 12LJarak kabayang: 1480 mmSuspénsi: Fastace adjustable absorberRem: F&R rem disc hidrolikKF450NU nyadiakeun pangalaman éndah anjeun dina wilds jeung lagu.Nicot nyayogikeun jasa OEM kalayan harga anu kompetitif, upami anjeun resep ngadamel merek anjeun nyalira atanapi ngalegaan jangkauan bisnis anjeun, mangga ngahubungi kami:frank@nicotmoto.com
Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Sapédah Kotoran Enduro Motocross 300cc Motor sareng Mesin Zongshen CBS300

Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Sapédah Kotoran Enduro Motocross 300cc Motor sareng Mesin Zongshen CBS300

Halo, Pak, ieu Frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk kami, mangga cobian login akun alibaba anjeun sareng salam ka kuring di dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun balesan sareng jasa anu gancang pisan ka anjeun tinimbang naroskeun kiriman anjeun ka kami. Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibaba.com/product-detail/Nicot-EBeast-12kw-Sur-Ron-Dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.1ec471d2ybt04tNicot KF300S Hot Sale Ukuran Sapédah Kotoran Enduro Motocross 300cc Motor sareng Mesin Zongshen CBS300φ22*φ28 Alumium alloy HandlebarAl-alloy mulffer (dilas bracket)Pipa lulugu stainless steel 940mm Long stroke Inverse hareup shock absorber, 54/60 Φ48Ban luar jalan kualitas luhur: Fr.80/100-21, Rr.110/100-18Steel spoke kabayang kalawan grafik RIM Full-set grafik Janpenese Lintechmerek luhur Cina marake disc hidrolik FR& RR kalawan garis marake bertulangVersi jalan: lampu péngkolan dipimpin, lampu buntut dipimpin, panel digital, kaca spion, Lisensi klakson& Plat nomer pilihan.
Nicot Korak ADV150/190 kalawan Nangtung Powerfull Engine

Nicot Korak ADV150/190 kalawan Nangtung Powerfull Engine

Nicot nyayogikeun jasa OEM kalayan harga anu kompetitif, upami anjeun resep ngadamel merek anjeun nyalira atanapi ngalegaan jangkauan bisnis anjeun, mangga ngahubungi kami:frank@nicotmoto.comHalo, Pak, ieu Frank ti Nicot Moto, upami anjeun resep kana produk kami, mangga cobian login akun alibaba anjeun sareng salam ka kuring di dieu, sabab kuring tiasa nawiskeun balesan sareng jasa anu gancang pisan ka anjeun tinimbang naroskeun kiriman anjeun ka kami. Ieuh. Hatur nuhun!https://www.alibaba.com/product-detail/Nicot-EBeast-12kw-Sur-Ron-Dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.1ec471d2ybt04t
NUESTRO SERVICIO

Utamana personalizar pikeun diferentes klien pikeun satisfacer diferentes nuntut.

Nuestra empresa integró la walikota bagian tina sistem cadena de suministro profésional en uno for que podamos proporcionarle los productos de motocicleta personalizados de la mejor calidad y servicios professionales. Y hemos establecido una relación sólida y stable con nuestros socios de STUDT STROPS, por lo que podemos asegurarnos de que nuestro precio sea el más económico del mercado. 

Hemos ampliado nuestro r&D El departemén de estos años y ahora contamos contamos con 8 ingenieros and diseñadores professionales for que podamos satisfacer sus needes personales y obtener un experiencia de OEM perfecta.

Sobre Nicot Motoccycle Fabricantes

¡Sé diferente, sé éxito! ! !

Chongqing Nicot Industry and Trade Co., Ltd. Éta mangrupikeun pabrikan motocicletas personalizado de mediana umur ubicado en Chongqing, la base de producción de motocicletas más grande de China. Todos los myembros principales tienen más de 15 años de experiencia en la empresa líder que nos hacen of recerle un servicio professional y eficiente.


Desde la fecha de stablecimiento en 2016, NICOT khususna dina el desarrollo y la fabricación de motocicletas distintivas con propiedad de inteligencia completa. Nos centramos en la producción de productos distintivos, actualmente principalmente productos de motocicleta fuera de carretera. Más del 50% de las parts en nuestra motocicleta están diseñadas y desarrolladas por nosotros mismos que has que nuestros clientes se alejen de la horrible competencia del producto Duplicar. Su margen que venda nuestros productos está asegurado.

CASO

En solo unos pocos años, ha ocupado la cuota de mercado de Filipinas, Rusia, Ucrania y otros principales mercados de motocicletas de los principales países. Además, ¡nuestros productos también se venden a los Estados Unidos, América del Sur, África y otros placees!

MACA DEUI
GR1 Pro 250 CC motor Ihtisar

GR1 Pro 250 CC motor Ihtisar

Modél ieu asalna ti Nicot Motorcycle, GR1 mangrupa salah sahiji runtuyan aranjeunna disadiakeun pikeun kami, modél ieu dipasang kalawan mesin ZS CB250D-G, kakuatan Max 12KW, dimaksudkeun dina ukuran tengah kokotor sapédah kalawan wheelbase 1340mm, bolong Konstan, transmisi 2-tahap. , 5 gears shift, sadayana nyadiakeun kami kakuatan kuat ogé kalawan mobilitas tinggi na bisa ngantep kami ngarasakeun climbing jeung balap di leuweung jeung wildness.Motor Nicot mangrupikeun produsén motor profésional di Cina, aranjeunna nyayogikeun motorcross kinerja anu luhur sareng jasa saatos anu dipercaya, ogé aranjeunna nawiskeun harga anu saé kalayan jasa OEM anu kami butuhkeun. kami loba satisfying sareng maranehna sarta ogé ku motocross aranjeunna disadiakeun pikeun kami, kami nyarankeun Anjeun supplier kualitas alus ieu.
Nicot Hercules 250 GR1

Nicot Hercules 250 GR1

Modél ieu asalna ti Nicot Motorcycle, GR1 mangrupikeun salah sahiji séri anu disayogikeun ka kami, éta gaduh tampilan anu saé kalayan grafik OEM anu kami pikahoyong, dilengkepan ku pigura anu tahan banting pikeun nyayogikeun kasalametan kami, modél ieu dipasang ku mesin ZS CB250D-G, éta nyadiakeun kami kakuatan kuat tur bisa hayu urang ngarasakeun climbing jeung balap di leuweung jeung wildness.Motor Nicot mangrupikeun produsén motor profésional di Cina, aranjeunna nyayogikeun motorcross kinerja anu luhur sareng jasa saatos anu dipercaya, ogé aranjeunna nawiskeun harga anu saé kalayan jasa OEM anu kami butuhkeun. kami loba satisfying sareng maranehna sarta ogé ku motocross aranjeunna disadiakeun pikeun kami, kami nyarankeun Anjeun supplier kualitas alus ieu.
Nicot PT3-150 Pit Sapédah kalawan YX W150 Engine

Nicot PT3-150 Pit Sapédah kalawan YX W150 Engine

Katerangan: Nicot PT3-150125cc, 4-stroke mesin hawa-cooling, spoke roda, hareup jeung pungkur marake discTipe kandaraan: Pit Sapédah
Tiene más preguntas, escríbanos a nosotros.

¡Solo deje su correo electrónico or número de téléfono en el formulario de contacto for que podamos proporcionarle más servicios!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun