Ние сме професионални производители на мотоцикли кои имаат повеќе од 10 патенти за нечистотија велосипеди.
Јазик

Пит велосипед

Пима велосипед еволуираше од употребата на сопствени моторизирани две тркала машини (исто така познат како кловн велосипеди) кои почнаа да се појавуваат за време на повоени 1940-тите и 50-тите јами на тркачки настани. Првично, терминот, исто така, се применува на употребата на велосипеди или мотоцикли кои се користат за навигација на места за поставување на настани. Овие рачно изградени машини беа директно одговорни за создавање на пазарот на минибуски. Прилично евтина цена и мобилноста на Minibikes ги направија лесни за користење на тркачки настани. Добредојдовте сопствен пит велосипед преку производители на Nicot Motion.

  

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски