Ние сме професионални производители на мотоцикли кои имаат повеќе од 10 патенти за нечистотија велосипеди.
Јазик

Валкан велосипед

Dirt Bike производители, шест главни категории се широко признати: Крузер, спорт, турнеи, стандардна, двојна намена и нечистотија велосипед. Понекогаш спортските туристички мотоцикли се препознаваат како седма категорија. Понекогаш се извлекуваат силни линии помеѓу мотоцикли и нивните помали братучеди, мопеди, скутери и под коски, но други шеми за класификација ги вклучуваат овие како видови мотоцикли.Ние обезбедуваме OEM услуга на електричен нечистотија велосипед со конкурентна цена, заинтересирани за воспоставување на свој бренд или проширување на вашиот бизнис опсег.

Nicot pt4-150 јама велосипед со yx x150 мотор
Nicot pt4-150 јама велосипед со yx x150 мотор
Здраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.Нови генерации за Пит велосипеди: Nicot PT4-150YX X150.1p56fmj.Еден цилиндар, 4 мозочен удар, воздушно ладењеМакс Моќ: 8.2kWМакс брзина: 90 км / чРезервоар за гориво: 8LВклучувања: 1320mm.Суспензија: прилагодлив абсорберСопирачка: Ф.&R хидраулична диск сопирачкаPT4-150 го обезбедува вашето прекрасно искуство во дивината и песните.Nicot обезбедува OEM услуга со конкурентна цена, ако сте заинтересирани за воспоставување на свој бренд или проширување на вашиот бизнис опсег, Pls Контакт со нас: edchen@nicotmoto.com
Nicot Kf45nu Dirt Bike со Zongshen NC450U DOHC вода-ладен мотор
Nicot Kf45nu Dirt Bike со Zongshen NC450U DOHC вода-ладен мотор
Здраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.Целосна големина Dirt Bike со ладен стил: Nicot KF45NUZS NC450U моторZS 194MQ.Еден цилиндар, 4 мозочен удар, вода за ладењеМакс Моќ: 30kWМакс брзина: 140 km / hРезервоар за гориво: 12лВклучувања: 1480mm.Суспензија: прилагодлив абсорберСопирачка: Ф.&R хидраулична диск сопирачкаKF450NU го обезбедува вашето прекрасно искуство во дивините и песните.Nicot обезбедува OEM услуга со конкурентна цена, ако сте заинтересирани за воспоставување на сопствен бренд или проширување на вашиот бизнис опсег, pls контактирајте со нас: frank@nicotmoto.com
Nicot KT250B конкурентни Dirt Bike 250cc со Zongshen CB250D-G мотор
Nicot KT250B конкурентни Dirt Bike 250cc со Zongshen CB250D-G мотор
Здраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.Nicot KT250B Dirt BikeZS CB250D-G мотор165fmm.Еден цилиндар, 4 мозочен удар, воздушно ладењеМакс Моќ: 12kWМакс брзина: 105 km / hРезервоар за гориво: 6.5LВклучувач: 1340mm.Суспензија: прилагодлив абсорберСопирачка: Ф.&R хидраулична диск сопирачкаKT250B ви дава прекрасно искуство во дивината и песните.Nicot обезбедува OEM услуга со конкурентна цена, ако сте заинтересирани за воспоставување на свој бренд или проширување на вашиот бизнис опсег, Pls Контакт со нас: edchen@nicotmoto.com
Nicot Korak Adv150 / 190 со вертикален моќен мотор
Nicot Korak Adv150 / 190 со вертикален моќен мотор
Nicot обезбедува OEM услуга со конкурентна цена, ако сте заинтересирани за воспоставување на сопствен бренд или проширување на вашиот бизнис опсег, pls контактирајте со нас: frank@nicotmoto.comЗдраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.
Nicot Flash150 моден младен модел со EFI
Nicot Flash150 моден младен модел со EFI
Nicot обезбедува OEM услуга со конкурентна цена, ако сте заинтересирани за воспоставување на сопствен бренд или проширување на вашиот бизнис опсег, pls контактирајте со нас: frank@nicotmoto.comЗдраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.
Nicot KR250PR KTM стил нечистотија велосипеди со Zongshen PR250 балансер мотор
Nicot KR250PR KTM стил нечистотија велосипеди со Zongshen PR250 балансер мотор
Здраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.Nicot обезбедува OEM услуга со конкурентна цена, ако сте заинтересирани за воспоставување на сопствен бренд или проширување на вашиот бизнис опсег, pls контактирајте со нас: frank@nicotmoto.com
Nicot KF300S топла продажба целосна големина Dirt Bike Enduro мотокрос 300cc мотоцикл со Zongshen CBS300 мотор
Nicot KF300S топла продажба целосна големина Dirt Bike Enduro мотокрос 300cc мотоцикл со Zongshen CBS300 мотор
Hello, Sir, this is Frank from Nicot Moto, if you interested in our products, please try to login your alibaba account and say hello to me here, because I could offer very fast reply and service to you rather than your send inquiry to us here. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/Nicot-EBeast-12kw-Sur-Ron-Dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.1ec471d2ybt04tNicot KF300S Hot Sale Full Size Dirt Bike Enduro Motocross 300cc Motorcycle with Zongshen CBS300 Engineφ22*φ28 Alumium alloy Handlebar Al-alloy mulffer(welded bracket)  Stainless steel header pipe 940mm Long stroke Inverse front shock absorber,54/60 Φ48High quality off-road tyres:Fr.80/100-21,Rr.110/100-18Steel spoke wheel with RIM graphics Full-set Janpenese Lintech graphicsChinese top brand hydraulic disc brake FR & RR with reinforced brake linesOn road version:led turn light, led tail light, digital panel , rear view mirror, horn Licence & Number plate optional.
Nicot KR250PR висок квалитет надвор од патот мотоцикл мотокрос 250CC Dirt Bike со Zongshen PR250 рамнотежа мотор
Nicot KR250PR висок квалитет надвор од патот мотоцикл мотокрос 250CC Dirt Bike со Zongshen PR250 рамнотежа мотор
Nicot KR250PR High Quality Off-road Motorcycle Motocross 250cc Dirt Bike with Zongshen PR250 Balance Engineφ22*φ28 Alumium alloy Handlebar Al-alloy mulffer(welded bracket) Stainless steel header pipe 850mm Long stroke Inverse front shock absorber,53/58 Φ41 High quality off-raod tyres:Fr.80/100-19,Rr.120/90-16 Steel spoke wheel with RIM graphics Full-set Janpenese Lintech graphics Chinese top brand hydraulic disc brake FR & RR with reinforced brake lines On road version:led turn light, led tail light, digital panel , rear view mirror, horn Licence & Number plate optional Four colors for optional.Hello, Sir, this is Frank from Nicot Moto, if you interested in our products, please try to login your alibaba account and say hello to me here, because I could offer very fast reply and service to you rather than your send inquiry to us here. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/Nicot-EBeast-12kw-Sur-Ron-Dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.1ec471d2ybt04t
Nicot Kr300s висок квалитет 300cc Dirt Bike Enduro мотоцикл мотокрос 300cc со Zongshen CBS300 Balancer мотор
Nicot Kr300s висок квалитет 300cc Dirt Bike Enduro мотоцикл мотокрос 300cc со Zongshen CBS300 Balancer мотор
Nicot Kr300s висок квалитет 300cc Dirt Bike Enduro мотоцикл мотокрос 300cc со Zongshen CBS300 Balancer моторφ22 * φ28 алуминиумски легураАл-легура пригушувач (заварени заварени заварени)Насловот на нерѓосувачки челик цевка 850мм долга мозочен удар инверзиран преден шок апсорбер, 51/54, φ41Висококвалитетни оф-патни гуми: FR.80 / 100-21, RR.110 / 90-18Алуминиумски зборуваше тркало со графика со раб целосна поставена Janpenese Lintech графикаКинески врвен бренд хидрауличен диск сопирач fr& RR со армирани линии за сопирањеНа патната верзија: LED светло, LED претвори светлина, LED опашка светлина, дигитален панел, заден поглед огледало, рог, лиценца& Број ПлочаЗдраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.
Nicot Ebeast 12kW електричен нечистотија велосипед за возрасни
Nicot Ebeast 12kW електричен нечистотија велосипед за возрасни
Здраво, господине, ова е Френк од Nicot Moto, ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме обидете се да ја најавите вашата Alibaba сметка и да се поздрави со мене тука, затоа што би можел да понудам многу брз одговор и услуга, а не на вашата испратена истрага за нас тука. Ви благодарам!https://www.alibaba.com/product-detail/nicot-ebeast-12kw-sur-ron-dirt_1600336046825.html?spm=a2747.manage.0.0.ec471d2ybt04t.
Nicot Kr250 / 300-GASGAS New Style Dirt Bike
Nicot Kr250 / 300-GASGAS New Style Dirt Bike
Nicot Kr250 / 300-GASGAS New Style Dirt BikeZS CB250-F мотор / CBS300 мотор172fmm-3a / 174mn-3Еден цилиндар, 4 мозочен удар, воздушно ладење / ладење на водаМакс Моќ: 15kW / 18.5kWМакс Брзина: 105 km / h / h / 110km / hРезервоар за гориво: 11лВклучувања: 1440mm.Суспензија: прилагодлив абсорберСопирачка: Ф.&R хидраулична диск сопирачкаKR250 / 300-GASGAS го обезбедува вашето прекрасно искуство во дивината и песните.Nicot обезбедува OEM услуга со конкурентна цена, ако сте заинтересирани за воспоставување на сопствен бренд или проширување на вашиот бизнис опсег, pls контактирајте со нас: frank@nicotmoto.com
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски