Ние сме професионални производители на мотоцикли кои имаат повеќе од 10 патенти за нечистотија велосипеди.
Јазик

Случаи

Ние го проширивме нашиот Р&D Одделот за овие години и  Сега имаме 8 професионални инженери и дизајнери за да можеме да ги задоволиме вашите персионски потреби и да ви дадеме совршени OEM искуства.Ние имаме воспоставено силни и стабилни односи со нашите партнери нагоре поток, за да можеме да ве осигураме дека нашата цена е најекономична во пазар.

Nicot PT3-150 Пит велосипед со мотор YX W150
Nicot PT3-150 Пит велосипед со мотор YX W150
Опис: Nicot PT3-150125, 4 тактен воздушно ладење на моторот, зборуваше тркала, предните и задните сопирачкиТип на возило: Пит велосипед
Nicot hercules 250 gr1
Nicot hercules 250 gr1
Овој модел дојде од Nicot Motorcycle, GR1 е една од сериите што ги снабдуваа со нас, тој има добар изглед со OEM графика што ја сакаме, опремена со еластична рамка за да ни обезбеди безбедност на САД, овој модел е инсталиран со ZS CB250D-G мотор, тоа ни дава силна моќ и може да ни дозволиме да уживаме во качување и трки во шумата и дивината.Nicot Motorcycle е професионален производител на мотоцикл во Кина, тие ни даваат високи перформанси мотокрос и сигурна по-услуга, исто така, тие нудат добра цена со OEM услуга што ние бараме. Ние сме многу задоволувачки со нив, а исто така и со мотокрос тие ни се доставени, ви препорачуваме со овој добар квалитет снабдувач.
GR1 Pro 250 CC мотоцикл Преглед
GR1 Pro 250 CC мотоцикл Преглед
Овој модел дојде од Nicot Motorcycle, GR1 е една од сериите што ги доставиле во САД, овој модел е инсталиран со ZS CB250D-G мотор, Max Power 12kW, со цел средна големина на Dirt Bike со меѓуоскино растојание 1340mm, постојана мрежа, 2-фабрички пренос , 5 брзини смени, сите ни даваат силна моќност, исто така, со висока мобилност и може да ни дозволиме да уживаме во качување и трки во шумата и дивината.Nicot Motorcycle е професионален производител на мотоцикл во Кина, тие ни даваат високи перформанси мотокрос и сигурна по-услуга, исто така, тие нудат добра цена со OEM услуга што ние бараме. Ние сме многу задоволувачки со нив, а исто така и со мотокрос тие ни се доставени, ви препорачуваме со овој добар квалитет снабдувач.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски