Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa
Pabrik Layanan Kualitas Terbaik

Pabrik Layanan Kualitas Terbaik

kerjane rapet karo klien kanggo nggawe lan ngatur program sing nyukupi kabutuhan unik.

Kirimake priksaan sampeyan

FAQ

1. Apa syarat packing sampeyan?
Umumé, kita ngemas barang-barang kita pigura wesi jero + kothak karton njaba. Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.
2. Apa sampeyan nampa Kustomisasi?
Ya, biasane kita nyedhiyakake Logo, konfigurasi, skema warna, desain decals lsp. Lan ODM uga bisa ditampa, pls hubungi kita kanggo rincian komunikasi.
3.3. Bisa nyampur model beda ing siji kontaner?
Ya, macem-macem model bisa dicampur dadi siji kontaner, nanging jumlah saben model ora kudu kurang saka MOQ (MOQ gumantung saka macem-macem model kanthi konfigurasi sing beda)

Kaluwihan

1.Perusahaan kita nggabungake sistem rantai pasokan paling profesional ing siji supaya bisa nyedhiyakake produk sing paling berkualitas lan layanan profesional.
2. Kita wis nggedhekake R&D departemen kanggo taun iki lan saiki kita duwe 5 insinyur lan perancang profesional supaya bisa nyukupi kabutuhan pribadi lan entuk pengalaman OEM sing sampurna.
3. Kita wis nggawe hubungan sing kuat lan stabil karo mitra up-stream supaya bisa njamin rega kita paling ekonomis ing pasar.

Babagan Nicot

Chongqing Nicot Industry and Trade Co.,Ltd. yaiku pabrikan motor skala tengah sing ana ing Chongqing, basis produksi motor paling gedhe ing China. Kabeh anggota utama duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing perusahaan terkemuka sing nggawe kita nawakake layanan profesional lan efisien. Wiwit tanggal diadegake ing 2017, Nicot duwe spesialisasi ing ngembangake lan nggawe motor khas dhewe kanthi properti intelijen lengkap. Kita fokus ing produksi produk khas, saiki utamané produk motor off-road. Luwih saka 50% bagean ing motor kita dirancang lan dikembangake dening awake dhewe sing nggawe klien adoh saka kompetisi duplikat sing nggegirisi. Margin sampeyan adol produk kita dijamin. Spesialisasi Kustomisasi kanggo macem-macem pelanggan kanggo nyukupi panjaluk sing beda. Iki uga wis ngidini kita kanggo Occupy nuduhake ing pasar motor mati-dalan utama ing Filipina, Rusia, Ukraina etc mung sawetara taun. Kajaba iku, produk kita uga didol menyang Amerika Serikat, Amerika Selatan, Afrika lan liya-liyane! Looking forward kanggo gabung sabanjuré. Dadi Beda, Sukses! ! !

FAQ

1. Apa layanan sampeyan?
Utamane fokus kanggo ngatur motor off-road sing beda-beda miturut panjaluk sing beda-beda kanggo pasar sing beda-beda, uga nyedhiyakake suku cadang, bagean Tuning, lsp.
2. Apa kebijakan sampel sampeyan?
Kita bisa nyedhiyakake conto yen kita duwe bagean siap ing saham, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.
3.3. Bisa nyampur model beda ing siji kontaner?
Ya, macem-macem model bisa dicampur dadi siji kontaner, nanging jumlah saben model ora kudu kurang saka MOQ (MOQ gumantung saka macem-macem model kanthi konfigurasi sing beda)

Kaluwihan

1.Perusahaan kita nggabungake sistem rantai pasokan paling profesional ing siji supaya bisa nyedhiyakake produk sing paling berkualitas lan layanan profesional.
2. Kita wis nggawe hubungan sing kuat lan stabil karo mitra up-stream supaya bisa njamin rega kita paling ekonomis ing pasar.
3. Kita wis nggedhekake R&D departemen kanggo taun iki lan saiki kita duwe 5 insinyur lan perancang profesional supaya bisa nyukupi kabutuhan pribadi lan entuk pengalaman OEM sing sampurna.

Babagan Nicot

Chongqing Nicot Industry and Trade Co.,Ltd. yaiku pabrikan motor skala tengah sing ana ing Chongqing, basis produksi motor paling gedhe ing China. Kabeh anggota utama duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing perusahaan terkemuka sing nggawe kita nawakake layanan profesional lan efisien. Wiwit tanggal diadegake ing taun 2017, Nicot duwe spesialisasi ing ngembangake lan nggawe motor khas dhewe kanthi properti intelijen lengkap. Kita fokus ing produksi produk khas, saiki utamané produk motor off-road. Luwih saka 50% bagean ing motor kita dirancang lan dikembangake dening awake dhewe sing nggawe klien adoh saka kompetisi duplikat sing nggegirisi. Margin sampeyan adol produk kita dijamin. Spesialisasi Kustomisasi kanggo macem-macem pelanggan kanggo nyukupi panjaluk sing beda. Iki uga wis ngidini kita kanggo Occupy nuduhake ing pasar motor mati-dalan utama ing Filipina, Rusia, Ukraina etc mung sawetara taun. Kajaba iku, produk kita uga didol menyang Amerika Serikat, Amerika Selatan, Afrika lan liya-liyane! Looking forward kanggo gabung sabanjuré. Dadi Beda, Sukses! ! !

Langkah-langkah Layanan ODM / OEM:

1. Analisis pitakonan klien lan kahanan pasar.
2. Yen klien wis duwe desain utawa gambar, mung perlu kita gawé produk karo logo perusahaan, banjur kita bakal ngirim kutipan. Nanging Yen klien ora duwe desain sing cocog, tim sales lan R&D departemen bakal ngirim solusi dianjurake ASAP.
3. Penjualan bakal ngutip solusi lan rega sing beda.
4. Sawise komunikasi, tekan konsensus babagan desain lan rega, banjur mlebu kontrak.
5. Kita bakal tuku kabeh materi sing dibutuhake lan miwiti produksi sampel, biasane njupuk 45 dina kerja kanggo ngrampungake unit sampel sawise njupuk gambar sing dikonfirmasi. 
6. Kontrol kualitas sadurunge packing.
7.Packing lan ngatur Logistik.

Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan