Dirt Bikes
VR
  • Detail Produk

DESKRIPSI




DETAIL


        
Rincian 1

Lampu LED Kinerja Tinggi

        

Rincian 2

Silinder tunggal, 4-tak, pendingin udara, 4-nilai, poros keseimbangan
        

Rincian 3

Paduan aluminium, rem cakram hidrolik


Fitur Penting
Wheelbase1450 mm
Torsi Max21/6500 n.m/rpm
Daya Maks18/8500 kw/r/min
LINE PRODUK
        
R&D. PRODUKSI

Terus ngembangake produk anyar

        
UJI BIKE

Saben pit kudu dites terus-terusan

        
STOCK PRODUK 

Produksi Massive


LAYANAN
Kita nyedhiyakake layanan lan pangiriman sing apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

PERUSAHAAN

Chongqing Nicot Industry and Trade Co., Ltd


Pengalaman luwih saka sepuluh taun, riset lan pangembangan Independen, sepedha rereget kinerja dhuwur, sepedha pit, ebikes balap, bagean

FAQ
  • Q1. Apa MOQ produk sampeyan?
    Reguler order kanggo motor& E-Motor 10 pcs. Nanging yen sampeyan perusahaan khusus ing Motorcycle& Bisnis E-Motor, kita bisa adol 1-2 unit sampel kanggo testing.
  • Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
    T / T kabel bank 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo. Kanggo pangiriman LCL, 100% pembayaran luwih lanjut dibutuhake.
  • Q3. Apa syarat pangiriman sampeyan?
    EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.
  • Q4. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    Umumé, bakal njupuk 20 kanggo 30 dina apa sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

  • Q6. Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM?

  • Ya, kita wis dadi supplier OEM watara 10 taun, kita nampa bagean ngatur, grafis, paket etc.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita.

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis nampa sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa