Seri produk
VR
  • Detail Produk


Rincian liyane:


φ22*φ28 Aluminium alloy Handlebar Knalpot Al-alloy (braket las) + 

Pipa header stainless steel 850mm Long stroke Inverse ngarep kejut absorber, 53/58 Φ41

 Ban off-road kualitas dhuwur: Fr.80/100-19, Rr.120/90-16 

Steel ngandika wheel karo grafis RIM 

Grafis Janpenese Lintech lengkap 

Rem cakram hidrolik merek Cina FR& RR karo garis rem dikiataken 

Ing versi dalan: led turn light, led tail light, panel digital, spion spion, klakson

 Lisensi& Plat nomer opsional 

Papat werna kanggo opsional





Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita.

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis nampa sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa