Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa

Nicot eBeast 12kw Electric Dirt Bike kanggo Diwasa

KIRIM INQUIRY SAIKI

Daya Puncak 12kw Brushless Motor

DC Permanent Magnet Sinkron  4 Fungsi Ngalih Gear

Kontroler: ATP72400

Baterei: 72v50a

Wektu pengisian: 7-8 jam

Pangisi daya: 84v10a

Jarak tempuh: 100km kanggo pembalap 65kg

Kacepetan maksimal: 110km/j

Kemampuan Climb: 35 derajat

Ban Offroad: Ngarep 80/100-21, Mburi 110/90-18

utawa Ban Super Moto: Ngarep 110/70-17, Mburi 140/60-17

Bobot net: 105kg

Max loading: 150kg

Ukuran produk: 2160*830*1300mm

Jarak sumbu roda: 1465 mm

Dhuwur Kursi: 94cm

Ground Clearance: 32cm

Ukuran Paket: 1570*460*870mm, Bawah Kayu + Braket Baja + karton

Jumlah loading: 108 unit / 40HQ, 32 unit / 20GP

Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif

KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

Sepeda motor listrik paling anyar Nicot kanthi sertifikat EEC


    
FAQ
1
Apa layanan sampeyan?
Utamane fokus kanggo ngatur motor mati-dalan sing beda-beda miturut panjaluk sing beda kanggo pasar sing beda-beda, uga nyedhiyakake spare parts, bagean Tuning, lsp.
2
Apa syarat packing sampeyan?
Umumé, kita ngemas barang-barang kita pigura wesi jero + kothak karton njaba. Yen sampeyan duwe paten sing kadhaptar kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.
3
3. Bisa nyampur model beda ing siji wadhah?
Ya, model sing beda bisa dicampur dadi siji wadhah, nanging jumlah saben model kudu ora kurang saka MOQ (MOQ gumantung saka model sing beda karo konfigurasi sing beda)
4
Apa sampeyan nampa Kustomisasi?
Ya, kita biasane nyedhiyakake Logos, konfigurasi, skema warna, desain decals, lan liya-liyane. Lan ODM uga ditrima, pls hubungi kita kanggo komunikasi sing rinci.
5
Apa kebijakan sampel sampeyan?
Kita bisa nyedhiyakake conto yen kita duwe bagean siap ing saham, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.
Hubungi Kita
Telpon utawa ngunjungi kita.
NO.718-10, Guancheng Road, Banan District, Chongqing
  • Jenenge
                
    Nikot
  • Jeneng Perusahaan
                
    Chongqing Nicot Industry and Trade Co., Ltd.


Tambah komentar
Richard
Is it street legal
Nicot
Yes,we have applied EEC of this electric motorcycle.
Richard
Price&shipping price Kona Hi. USA
David
Saw your videos on YouTube, I want one of your ebeast bikes how can I get one? I could sell a lot of these in the US if the quality is there.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan