Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa

Nicot eFox 12Kw Electric Dirt Bike Kanggo Diwasa

KIRIM INQUIRY SAIKI

Nicot eFox Super Power Electric Dirt Bike
Daya Puncak 12kw Brushless Motor
DC Permanent Magnet Sinkron
4 Fungsi Ngalih Gear
Kontroler: ATP72400
Baterei: 72v50a
Wektu pengisian: 7-8 jam
Pangisi daya: 84v10a
Jarak tempuh: 100km kanggo pembalap 65kg
Kacepetan maksimal: 110km/j
Kemampuan Climb: 35 derajat
Ban Offroad: Ngarep 70/100-19, Mburi 90/100-16
utawa Ban Super Moto: Ngarep 110/70-17, Mburi 140/60-17
Bobot net: 80kg
Beban maksimal: 150kg
Ukuran produk: 1940*760*1170mm
Jarak sumbu roda: 1320 mm 
Dhuwur Kursi: 87cm
Jarak Ground: 31cm
Ukuran Paket: 1380*470*660mm, Bawah Kayu + Braket Baja + karton
Jumlah loading: 166 unit / 40HQ, 62 unit / 20GP




KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:info@nicotmoto.com



Pambuka produk

Ana macem-macem Motor Olahraga Elektrik Berkinerja Tinggi sing bisa dipilih, lan uga menehi cara sing efisien lan ekonomis kanggo nggawa sampeyan menyang perjalanan saben dinane. Sepedha motor listrik njanjeni kekuwatan sing dikarepake saka kinerja utawa sepedha motor sing diproduksi massal kanthi pengaruh cilik ing lingkungan. Cepet, nanging nggawe sustainable


Detail Produk

Fitur produk

Pérangan.1
Kualitas apik

Swara wektu, kita wis weruh sepedha motor listrik dadi luwih cepet, luwih entheng, luwih aman, lan luwih pinter. Priksa motor listrik paling apik ing pandhuan kaca kanggo ndeleng apa sing kudu digatekake nalika tuku motor listrik
Pérangan.2
Cepet& Ngamuk

Shuttle liwat terrains beda; hawa bening ngancani sampeyan; kemampuan kanggo mlebu lan metu saka alangan kanthi cepet. Motor listrik paling apik ing taun 2021 nyedhiyakake sensasi sing nyenengake

FAQ
1
Apa layanan sampeyan?
Utamane fokus kanggo ngatur motor mati-dalan sing beda-beda miturut panjaluk sing beda kanggo pasar sing beda-beda, uga nyedhiyakake spare parts, bagean Tuning, lsp.
2
Apa syarat packing sampeyan?
Umumé, kita ngemas barang-barang kita pigura wesi jero + kothak karton njaba. Yen sampeyan duwe paten sing kadhaptar kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.
3
3. Bisa nyampur model beda ing siji wadhah?
Ya, macem-macem model bisa dicampur dadi siji wadhah, nanging jumlah saben model ora kudu kurang saka MOQ (MOQ gumantung saka model sing beda karo konfigurasi sing beda)
Layanan kita
1.Oem utawa ODM ditrima.
2.We nampa pesenan cilik / nyoba kanggo customer kanggo mriksa apa produk cocok kanggo pasar.
3. Bakal kasedhiya online meh ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
4.We are bungah kanggo krungu saka sampeyan rauh lan kanggo miwiti hubungan bisnis karo perusahaan ajining.


Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan