Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa
Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Chongqing Nicot Industry and Trade Co.,Ltd. yaiku pabrikan motor skala tengah sing ana ing Chongqing, basis produksi motor paling gedhe ing China. Kabeh anggota utama duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing perusahaan terkemuka sing nggawe kita nawakake layanan profesional lan efisien.

Wiwit tanggal diadegake ing taun 2017, Nicot duwe spesialisasi ing ngembangake lan nggawe motor khas dhewe kanthi properti intelijen lengkap. Kita fokus ing produksi produk khas, saiki utamané produk motor off-road. Luwih saka 50% bagean ing motor kita dirancang lan dikembangake dening awake dhewe sing nggawe klien adoh saka kompetisi duplikat sing nggegirisi. Margin sampeyan adol produk kita dijamin.

Spesialisasi Kustomisasi kanggo macem-macem pelanggan kanggo nyukupi panjaluk sing beda.
Iki uga wis ngidini kita kanggo Occupy nuduhake ing pasar motor mati-dalan utama ing Filipina, Rusia, Ukraina etc mung sawetara taun. Kajaba iku, produk kita uga didol menyang Amerika Serikat, Amerika Selatan, Afrika lan liya-liyane!

Looking forward kanggo gabung sabanjuré.
Dadi Beda, Sukses! ! !

Kirimake priksaan sampeyan

Babagan AS | Produsen Motor Listrik Nicot, Pabrik Motor

Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan