Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa

Sepeda Motor Liyane

Sepeda motor khusus liwat Nicot, kayata, Sepeda Petualangan, Sepeda Olahraga, Cruiser, Olahraga Ganda, Sepeda Dirt, Supermoto, lsp. Iki mung sawetara istilah sing digunakake nalika nerangake jinissepedha motor kita numpak. salah siji bab gedhe babagan motor iku owah-owahan ing desain sing bisa impact drastis cara padha nindakake. Iki wis ngasilake ora mung katalog aftermarket sing luar biasa kanggo saben mancal ing sangisore srengenge, nanging wis nyengkuyung merek nggawe sepedha kaya sing durung nate dideleng sadurunge.

Kabeh mau wis owah, lan saiki ana macem-macem jinis kelas motor, kanthi akeh sing entuk peringatan lan subbagian dhewe. Ana istilah sing kerep digunakake nalika ngomong babagan sepeda utawa ing situs kaya iki, lan akeh sing njaluk panjelasan, mula kene.


Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan