Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa

Pit Bike

Pit pit ngalami évolusi saka nggunakake mesin custom-dibangun motorized loro wheeled (uga dikenal minangka badut pit) sing wiwit muncul sak perang 1940s lan 50s pit acara racing. Kaping pisanan, istilah kasebut uga ditrapake kanggo panggunaan sepedha utawa sepedha motor sing digunakake kanggo navigasi area pementasan acara. Mesin sing digawe tangan iki langsung tanggung jawab kanggo nggawe Pasar Minibike. Rega sing cukup murah lan mobilitas Minibikes nggawe gampang digunakake ing acara balapan. Welcome custom pit bike liwat produsen Motorcycle Nicot.

  

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan