Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa

Dirt Bike

Produsen sepeda motor, Enem kategori utama sing diakoni: cruiser, olahraga, tur, standar, dual-tujuan, lan sepeda motor. Kadhangkala, motor touring olahraga diakoni minangka kategori kapitu. Garis sing kuat kadhangkala digambar ing antarane motor lan sedulure sing luwih cilik, moped, skuter, lan ing balung, nanging skema klasifikasi liyane kalebu iki minangka jinis motor.Kita nyedhiyakake layanan OEM sepeda motor listrik kanthi rega sing kompetitif, kasengsem nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan.

Nicot KR250/300-GASGAS Gaya Anyar Dirt Bike
Nicot KR250/300-GASGAS Gaya Anyar Dirt Bike
Nicot KR250/300-GASGAS Gaya Anyar Dirt BikeMesin ZS CB250-F / Mesin CBS300172FMM-3A  /  174MN-3Siji silinder, 4 langkah, pendingin udara  / Penyejuk banyuDaya maksimum: 15KW / 18.5kwKacepetan maksimal: 105 km/h /  110 km/hTangki bahan bakar: 11LJarak sumbu roda: 1440 mmSuspensi: Fastace luwes absorberRem: F&R rem cakram hidrolikKR250 / 300-GASGAS menehi pengalaman apik ing wilds lan trek.Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:frank@nicotmoto.com
Nicot KF450NU Dirt Bike karo Zongshen NC450U DOHC Water-cooled Engine
Nicot KF450NU Dirt Bike karo Zongshen NC450U DOHC Water-cooled Engine
Sepeda rereget ukuran lengkap kanthi gaya keren: Nicot KF450NUMesin ZS NC450UZS 194MQSiji silinder, 4 langkah, pendinginan banyuDaya maksimum: 30KWKacepetan maksimal: 140 km / hTangki bahan bakar: 12LJarak sumbu roda: 1480 mmSuspensi: Fastace luwes absorberRem: F&R rem cakram hidrolikKF450NU menehi pengalaman apik ing wilds lan trek.Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:frank@nicotmoto.com
Nicot KT250B Competitive Dirt Bike 250cc kanthi mesin Zongshen CB250D-G
Nicot KT250B Competitive Dirt Bike 250cc kanthi mesin Zongshen CB250D-G
Nicot KT250B Dirt BikeMesin ZS CB250D-G165FMMSiji silinder, 4 langkah, pendinginan udaraDaya maksimum: 12KWKacepetan maksimal: 105 km/jTangki bahan bakar: 6.5LJarak sumbu roda: 1340 mmSuspensi: Fastace luwes absorberRem: F&R rem cakram hidrolikKT250B menehi pengalaman apik ing wilds lan trek.Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:edchen@nicotmoto.com
Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Penuh Sepeda Motor Trail Enduro Motocross 300cc Sepeda Motor dengan Mesin Zongshen CBS300
Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Penuh Sepeda Motor Trail Enduro Motocross 300cc Sepeda Motor dengan Mesin Zongshen CBS300
Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Penuh Sepeda Motor Trail Enduro Motocross 300cc Sepeda Motor dengan Mesin Zongshen CBS300φ22*φ28 Aluminium alloy HandlebarAl-alloy mulffer (braket dilas)Pipa header baja tahan karat 940mm Long stroke Inverse front shock absorber, 54/60 Φ48Ban off-road kualitas dhuwur: Fr.80/100-21, Rr.110/100-18Steel ngandika wheel karo grafis RIM Full-set grafis Janpenese LintechRem cakram hidrolik merek top Cina FR& RR karo garis rem dikiatakenVersi ing dalan: led turn light, led tail light, panel digital, spion spion, Lisensi klakson& Plat nomer opsional.
Nicot eBeast 12kw Electric Dirt Bike kanggo Diwasa
Nicot eBeast 12kw Electric Dirt Bike kanggo Diwasa
Sepeda motor listrik paling anyar Nicot kanthi sertifikat EEC
Nicot KR300S Kualitas Tinggi 300cc Dirt Bike Enduro Motor Motocross 300cc dengan Zongshen CBS300 Balancer Engine
Nicot KR300S Kualitas Tinggi 300cc Dirt Bike Enduro Motor Motocross 300cc dengan Zongshen CBS300 Balancer Engine
Nicot KR300S Kualitas Tinggi 300cc Dirt Bike Enduro Sepeda Motor Motocross 300cc dengan Zongshen CBS300 Balancer Engineφ22*φ28 Aluminium alloy HandlebarKnalpot Al-alloy (braket las)Pipa header stainless steel 850mm Stroke Panjang Inverse Shock Absorber Depan, 51/54, Φ41Ban off-road kualitas dhuwur: Fr.80/100-21, Rr.110/90-18Aluminium ngandika wheel karo grafis RIM Full-set Janpenese Lintech grafisRem cakram hidrolik merek Cina FR& RR karo garis rem dikiatakenVersi ing dalan: Lampu Led, Lampu giliran Led, Lampu buntut Led, Panel Digital, Mirror Rear View, Horn, Lisensi& Plat nomer
Nicot KR250PR Kualitas Tinggi Off-Road Sepeda Motor Motocross 250cc Dirt Bike dengan Zongshen PR250 Balance Engine
Nicot KR250PR Kualitas Tinggi Off-Road Sepeda Motor Motocross 250cc Dirt Bike dengan Zongshen PR250 Balance Engine
Nicot KR250PR Kualitas Tinggi Off-Road Sepeda Motor Motocross 250cc Dirt Bike dengan Zongshen PR250 Balance Engineφ22*φ28 Aluminium alloy HandlebarAl-alloy mulffer (braket las)Pipa header baja tahan karat 850mm Long stroke Inverse front shock absorber, 53/58 Φ41Ban off-raod kualitas dhuwur: Fr.80/100-19, Rr.120/90-16Steel ngandika wheel karo grafis RIM Full-set grafis Janpenese LintechRem cakram hidrolik merek Cina FR& RR karo garis rem dikiatakenVersi ing dalan: led turn light, led tail light, panel digital, spion spion, Lisensi klakson& Plat nomer opsional Papat warna kanggo opsional.
Nicot PT4-150 Pit Bike karo YX X150 Engine
Nicot PT4-150 Pit Bike karo YX X150 Engine
Generasi anyar kanggo pit pit: Nicot PT4-150YX X150 Kab1P56FMJSiji silinder, 4 langkah, pendinginan udaraDaya maksimum: 8.2KWKacepetan maksimal: 90 km / hTangki bahan bakar: 8LJarak sumbu roda: 1320 mmSuspensi: Fastace luwes absorberRem: F&R rem cakram hidrolikPT4-150 menehi pengalaman apik ing wilds lan trek.Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:edchen@nicotmoto.com
Nicot Korak ADV150/190 karo Vertical Powerful Engine
Nicot Korak ADV150/190 karo Vertical Powerful Engine
Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:info@nicotmoto.com
Nicot Flash150 Fashion Cub Model karo EFI
Nicot Flash150 Fashion Cub Model karo EFI
Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:info@nicotmoto.com
Nicot KR250PR KTM Style Dirt Bikes karo Zongshen PR250 Balancer Engine
Nicot KR250PR KTM Style Dirt Bikes karo Zongshen PR250 Balancer Engine
Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:info@nicotmoto.com
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan