Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa

Kasus

Kita wis nggedhekake R&D departemen kanggo taun iki lan  saiki kita duwe 8 insinyur profesional lan perancang supaya kita bisa nyukupi kabutuhan pribadi lan entuk pengalaman OEM sing sampurna. pasar.

GR1 Pro 250 CC Motorcycle Ringkesan
GR1 Pro 250 CC Motorcycle Ringkesan
Model iki asale saka Nicot Motorcycle, GR1 minangka salah sawijining seri sing diwenehake kanggo kita, model iki dipasang nganggo mesin ZS CB250D-G, daya maksimal 12KW, ngarahake sepeda motor ukuran tengah kanthi jarak sumbu roda 1340mm, bolong konstan, transmisi 2 tahap , 5 Gir shift, kabeh nyedhiyani kita daya kuwat uga karo mobilitas dhuwur lan bisa supaya kita seneng climbing lan racing ing alas lan wildness.Motor Nicot minangka pabrikan motor profesional ing China, dheweke nyedhiyakake motorcross kinerja dhuwur lan layanan sawise dipercaya, uga menehi rega sing apik karo layanan OEM sing dibutuhake. kita akeh marem karo wong-wong mau lan uga karo motocross padha diwenehake kanggo kita, disaranake sampeyan karo supplier kualitas apik iki.
Nicot Hercules 250 GR1
Nicot Hercules 250 GR1
Model iki asale saka Nicot Motorcycle, GR1 minangka salah sawijining seri sing disedhiyakake kanggo kita, katon apik karo grafis OEM sing dikarepake, dilengkapi pigura sing tahan kanggo nyedhiyakake keamanan, model iki dipasang nganggo mesin ZS CB250D-G, menehi kita daya kuwat lan bisa supaya kita seneng climbing lan racing ing alas lan wildness.Motor Nicot minangka pabrikan motor profesional ing China, dheweke nyedhiyakake motorcross kinerja dhuwur lan layanan sawise dipercaya, uga menehi rega sing apik karo layanan OEM sing dibutuhake. kita akeh marem karo wong-wong mau lan uga karo motocross padha diwenehake kanggo kita, disaranake sampeyan karo supplier kualitas apik iki.
Nicot PT3-150 Pit Bike karo YX W150 Engine
Nicot PT3-150 Pit Bike karo YX W150 Engine
Katrangan: Nicot PT3-150125cc, mesin pendingin udara 4 langkah, roda spoke, rem cakram ngarep lan mburiTipe Kendaraan: Pit Bike
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan