Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.
Basa

Babagan awake dhewe

Ngarep > Babagan awake dhewe

  • Babagan NICOT
    Dadi Beda, Sukses! ! !

    Chongqing Nicot Industry and Trade Co.,Ltd. yaiku pabrikan motor skala tengah sing ana ing Chongqing, basis produksi motor paling gedhe ing China. Kabeh anggota utama duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing perusahaan terkemuka sing nggawe kita nawakake layanan profesional lan efisien.


    Wiwit tanggal diadegake ing 2016, Nicot duwe spesialisasi ing ngembangake lan nggawe motor khas dhewe kanthi properti intelijen lengkap. Kita fokus ing produksi produk khas, saiki utamané produk motor off-road. Luwih saka 50% bagean ing motor kita dirancang lan dikembangake dening awake dhewe sing nggawe klien adoh saka kompetisi duplikat sing nggegirisi. Margin sampeyan adol produk kita dijamin.


    Spesialisasi Kustomisasi kanggo macem-macem pelanggan kanggo nyukupi panjaluk sing beda.

    Iki uga wis ngidini kita kanggo Occupy nuduhake ing pasar motor mati-dalan utama ing Filipina, Rusia, Ukraina etc mung sawetara taun. Kajaba iku, produk kita uga didol menyang Amerika Serikat, Amerika Selatan, Afrika lan liya-liyane!


    Looking forward kanggo gabung sabanjuré.

    Dadi Beda, Sukses! ! !

  • KONTAK KAMI
    Apa sampeyan duwe pitakon?

    Kita setya ngasilake produk kualitas paling apik kanthi rega sing paling kompetitif. Mulane, kita ngajak kabeh perusahaan sing kasengsem kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    • Email:
    • Jeneng Perusahaan:
      Chongqing Nicot Industry and Trade Co., Ltd.
    • Jeneng:
      Nicot
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Kirimake priksaan sampeyan