Somos los fabricantes profesionales de motocicletas que tienen más de 10 patents for bicicletas de tierra.

Basa
Produk

Luwih saka 50% bagean ing motor off road kita dirancang lan dikembangake dening awake dhewe sing nggawe para pelanggan ora adoh saka kompetisi produk Duplikat sing nggegirisi. Margin sampeyan adol produk kita dijamin.

Waca liyane
Nicot KR250/300-GASGAS Gaya Anyar Dirt Bike

Nicot KR250/300-GASGAS Gaya Anyar Dirt Bike

Nicot KR250/300-GASGAS Gaya Anyar Dirt BikeMesin ZS CB250-F / Mesin CBS300172FMM-3A  /  174MN-3Siji silinder, 4 langkah, pendingin udara  / Penyejuk banyuDaya maksimum: 15KW / 18.5kwKacepetan maksimal: 105 km/h /  110 km/hTangki bahan bakar: 11LJarak sumbu roda: 1440 mmSuspensi: Fastace luwes absorberRem: F&R rem cakram hidrolikKR250 / 300-GASGAS menehi pengalaman apik ing wilds lan trek.Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:frank@nicotmoto.com
Nicot KF450NU Dirt Bike karo Zongshen NC450U DOHC Water-cooled Engine

Nicot KF450NU Dirt Bike karo Zongshen NC450U DOHC Water-cooled Engine

Sepeda rereget ukuran lengkap kanthi gaya keren: Nicot KF450NUMesin ZS NC450UZS 194MQSiji silinder, 4 langkah, pendinginan banyuDaya maksimum: 30KWKacepetan maksimal: 140 km / hTangki bahan bakar: 12LJarak sumbu roda: 1480 mmSuspensi: Fastace luwes absorberRem: F&R rem cakram hidrolikKF450NU menehi pengalaman apik ing wilds lan trek.Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:frank@nicotmoto.com
Nicot KT250B Competitive Dirt Bike 250cc kanthi mesin Zongshen CB250D-G

Nicot KT250B Competitive Dirt Bike 250cc kanthi mesin Zongshen CB250D-G

Nicot KT250B Dirt BikeMesin ZS CB250D-G165FMMSiji silinder, 4 langkah, pendinginan udaraDaya maksimum: 12KWKacepetan maksimal: 105 km/jTangki bahan bakar: 6.5LJarak sumbu roda: 1340 mmSuspensi: Fastace luwes absorberRem: F&R rem cakram hidrolikKT250B menehi pengalaman apik ing wilds lan trek.Nicot nyedhiyakake layanan OEM kanthi rega sing kompetitif, yen sampeyan kepengin nggawe merek sampeyan dhewe utawa ngembangake jangkauan bisnis sampeyan, hubungi kita:edchen@nicotmoto.com
Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Penuh Sepeda Motor Trail Enduro Motocross 300cc Sepeda Motor dengan Mesin Zongshen CBS300

Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Penuh Sepeda Motor Trail Enduro Motocross 300cc Sepeda Motor dengan Mesin Zongshen CBS300

Nicot KF300S Hot Sale Ukuran Penuh Sepeda Motor Trail Enduro Motocross 300cc Sepeda Motor dengan Mesin Zongshen CBS300φ22*φ28 Aluminium alloy HandlebarAl-alloy mulffer (braket dilas)Pipa header baja tahan karat 940mm Long stroke Inverse front shock absorber, 54/60 Φ48Ban off-road kualitas dhuwur: Fr.80/100-21, Rr.110/100-18Steel ngandika wheel karo grafis RIM Full-set grafis Janpenese LintechRem cakram hidrolik merek top Cina FR& RR karo garis rem dikiatakenVersi ing dalan: led turn light, led tail light, panel digital, spion spion, Lisensi klakson& Plat nomer opsional.
LAYANAN KAMI

Kustomisasi khusus kanggo macem-macem pelanggan kanggo nyukupi panjaluk sing beda.

Perusahaan kita nggabungake sebagian besar sistem rantai pasokan profesional dadi siji supaya bisa nyedhiyakake produk motor khusus lan layanan profesional sing paling apik. Lan kita wis nggawe hubungan sing kuwat lan stabil karo mitra ing STUDT STROPS, supaya kita bisa mesthekake yen rega paling murah ing pasar.

Hemos ampliado nuestro r&D Departemen iki uga ana hubungane karo 8 keahlian lan profesional sing bisa disedhiyakake kanggo kabutuhan pribadi lan entuk pengalaman OEM sing sampurna.

Produsen Motoccycle Sobre Nicot

Dadi beda, dadi sukses! ! !

Chongqing Nicot Industry and Trade Co., Ltd. minangka pabrikan motor khusus setengah tuwa sing ana ing Chongqing, basis produksi motor paling gedhe ing China. Kabeh anggota utama duwe luwih saka 15 taun pengalaman ing perusahaan anjog sing nggawe kita nawakake layanan profesional lan efisien.


Wiwit tanggal panyiapan ing 2016, NICOT duwe spesialisasi ing ngembangake lan nggawe motor khas kanthi properti intelijen lengkap. Kita fokus ing produksi produk khas, saiki utamané produk motor off-road. Luwih saka 50% bagean ing motor kita dirancang lan dikembangake dening awake dhewe sing nggawe para pelanggan mandheg saka kompetisi produk Duplikat sing nggegirisi. Margin sampeyan adol produk kita dijamin.

KASUS

Ing mung sawetara taun, iku wis dikuwasani pangsa pasar saka Filipina, Rusia, Ukraina lan pasar motor utama liyane saka negara utama. Kajaba iku, produk kita uga didol menyang Amerika Serikat, Amerika Selatan, Afrika lan papan liyane!

Waca liyane
GR1 Pro 250 CC Motorcycle Ringkesan

GR1 Pro 250 CC Motorcycle Ringkesan

Model iki asale saka Nicot Motorcycle, GR1 minangka salah sawijining seri sing diwenehake kanggo kita, model iki dipasang nganggo mesin ZS CB250D-G, daya maksimal 12KW, ngarahake sepeda motor ukuran tengah kanthi jarak sumbu roda 1340mm, bolong konstan, transmisi 2 tahap , 5 Gir shift, kabeh nyedhiyani kita daya kuwat uga karo mobilitas dhuwur lan bisa supaya kita seneng climbing lan racing ing alas lan wildness.Motor Nicot minangka pabrikan motor profesional ing China, dheweke nyedhiyakake motorcross kinerja dhuwur lan layanan sawise dipercaya, uga menehi rega sing apik karo layanan OEM sing dibutuhake. kita akeh marem karo wong-wong mau lan uga karo motocross padha diwenehake kanggo kita, disaranake sampeyan karo supplier kualitas apik iki.
Nicot Hercules 250 GR1

Nicot Hercules 250 GR1

Model iki asale saka Nicot Motorcycle, GR1 minangka salah sawijining seri sing disedhiyakake kanggo kita, katon apik karo grafis OEM sing dikarepake, dilengkapi pigura sing tahan kanggo nyedhiyakake keamanan, model iki dipasang nganggo mesin ZS CB250D-G, menehi kita daya kuwat lan bisa supaya kita seneng climbing lan racing ing alas lan wildness.Motor Nicot minangka pabrikan motor profesional ing China, dheweke nyedhiyakake motorcross kinerja dhuwur lan layanan sawise dipercaya, uga menehi rega sing apik karo layanan OEM sing dibutuhake. kita akeh marem karo wong-wong mau lan uga karo motocross padha diwenehake kanggo kita, disaranake sampeyan karo supplier kualitas apik iki.
Nicot PT3-150 Pit Bike karo YX W150 Engine

Nicot PT3-150 Pit Bike karo YX W150 Engine

Katrangan: Nicot PT3-150125cc, mesin pendingin udara 4 langkah, roda spoke, rem cakram ngarep lan mburiTipe Kendaraan: Pit Bike
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita.

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan